contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Bergstaðarstræti 42
101 Reykjavík
Iceland

+354 6982466

News

Stay tuned, soon we will start telling your stories... where you can discover what we are up to, who we will cooperate with and where it will take us!

Day seven - Dagur sjö

Gudrun Lilja

Just came from Spark and it is 10 pm, had to check the printers if the "night" objects where printing out ok. Great to see the people passing by observing our "workers" and the wonders that are born every night. 

Varð að kíkja í Spark svona rétt fyrir kosningarsjónvarp til að sjá hvernig næturvinna prentarana væri að prentast rétt. Ótrúlega gaman að sjá hvað vegfarendur eru forvitnir að sjá hvað verður til og hvernig það gerist.

Today the team will continue to work on the ideas already in process - sometimes their mind just wonders away with either a pencil in their hand, the sketch book on their lap or the computer in front of them. Then they dive into each others ideas and contribute, pair up or all dive in. For sure they are all learning from each other and exploring the possibilities that this new industrial revolution brings. 

Í dag heldur teymið áfram við að þróa þær hugmyndir sem þegar eru komnar - stundum fer hugur af stað með blýhant og skyssubók eða við tölvuskjáinn en svo verður samtalið nauðsynlegt og þau byggja ofaná hugmyndir hvers annars, stundum tvö og tvö eða hópast saman í hugaflug lær af hvort öðru og velta fyrir sér möguleikum sem þessi nýja iðnaðarbylting kemur með. 

We have had lots of curious visitors - does not matter if you are a five year old or 85 - at the worksop you find something that triggers your mind..

Það hafa margir góðir gestir kíkt á vinnnustofuna - hvort sem það er einhver fimm ára eða áttatíu og fimm ára þá virkjar heimsóknin í Spark hugarflug og eykur þekkingu....