contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Bergstaðarstræti 42
101 Reykjavík
Iceland

+354 6982466

News

Stay tuned, soon we will start telling your stories... where you can discover what we are up to, who we will cooperate with and where it will take us!

Day four - Building on ideas

Gudrun Lilja

Day four has passed and ideas are starting to take form. Today the team worked on building on each other work and taking it one step further. Lot of people have been asking what kind of programs you need to draw in to be able to print your idea out in 3D. There are lot of different programs, both free and that you can buy. Tomorrow we will make a list of programs to give you some idea of how you can dive into this new industrial revolution. 

We took a 2 hours time-lapse video during the workshop today and took some pictures of what was made today.


Dagur fjögur er liðinn og hugmyndir farnar að taka á sig mynd. í dag vann teymið við að byggja á hugmyndum hvers annars og taka þær skrefinu lengra. Gestir og gangandi hafa mikið verið að spyrja um hvaða forrit eru notuð til að teikna í svo að hægt sé að prenta út teikningar í þrívíddarprenturunum. Á morgun þá munum við setja hér inn á bloggið lista af forritum og gefa smá innsýn inn í þessa nýju iðnaðarbyltingu.

Við tókum upp tveggja tíma "time-lapse" frá vinnustofunni í dag og settum inn nokkrar myndir af því sem varð til í dag.